Khamis, 15 September 2011

Jom maen game Hack ~ngeee~~

Assalamualaikum , post terbaru ni khas untuk sesiapa sahaja yg berbakat untuk menjadi hacker sahaja, hehe Hentikan niat nak jadi hacker kalau level ni tak lepas! setelah berusaha , akhirnya berjaya jgk maen smpai habis, walaupon ada kejutan yang istimewa diakhir permainan... hahaha... korang apa lagi try la game ni.. Tak susah pon... semuanya hanya ada 4 level je. ini adalah pelajaran yang paling basic untuk menjadi seorang hacker... Apa-apa pun selamat mencuba keyh~~
.
Laman Webnya : http://www.biokeen.org/h4ck7h3g4m3/level_1.php

tips untuk level 1: tekan kanan dan cari view page souce dan cri password di dalam souce tersebut seperti dlm gambar... selamat mencuba ~~ (^_^)
Posted Image





0 ulasan:

Catat Ulasan

KOmen jgn x Komen !!

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 1991-2010 MyBlog. Powered by Mohd Rahimi Shamil MyBlog Diubahsuai oleh Shamil Group sdn bhd. Sponsor by deluxetemplates