Selasa, 20 September 2011

Konvoi Raya 2011

Assalamualaikum,  setelah penat beraya , hari ni baru dapat peluang untuk update blog... hehe pelik kan , da penghujung syawal masih lagi beraya  mengalahkan budak-budak.. hihihi...17-18 hb hari tu , kiteorg pelajar-pelajar diploma pendidikan pengajian islam mengadakan konvoi hari raya di sekitar selangor. mmg meriah la gamaknya... hehe.. apa-apa pun thanx kepada tuan rumah iaitu  keluarga Ehsan Bukhari , Naziha , Nabila Huda , Zarwatin Najar , Asmaniza kerana menyambut kedatangan kami...  walaupon kepala aku da makin gugur rambut nak topup minyak kereta.. cakap pasal duit, perhhh .. naik giler aku tgok duit dengan mudah mengalir umpama lori ayam meluncur laju di lebuh raya...  terlalu bnyk sgt pakai duit dlm konvoi ni.. hoho... mau x abis duit , dari Hulu Selangor - Jeram - Kuala Selangor - Bukit Beruntung - Subang Jaya - Sepang pastu patah balik ke Jeram dan akhirnya kembali kerumah di Hulu Selangor... Ya Allah , time tu mmg senyum je tgok duit terbang untuk minyak , blom masuk Tol lagi.. berapa bnyk tol ,  lagi-lagi dalam perjalanan ke sepang..  hehe nasib baik setahun sekali.. kalau hari-hari memang naik kereta lembu la aku lepas ni.. haha apa-apa pun memang terhibur dengan telatah kawan-kawan sepanjang perjalanan... Tahun depan kita jumpa lagi InsyaAllah...                 

                                                  
16/9/11 : kenduri tahlil di rumah Ehsan.. mmg sebagai kwn kene bantu membantu la ntuk menjayakan majlis ni..



pagi sebelum konvoi bermula.. huhu kita minum dulu ~~

Bob tgh tension menunggu manusia yg x menepati waktudi hadapan kampus hehe



Posing dulu kt depan rumah G-ha,,, hehe..



rumah Ustaz zamri di bukit beruntung, sedap air yg ustz buat.. kelas gitu..haha
Ahli jemaah tertinggi (penyokong kuat Ustaz Zamri..) haha
Rumah Nabila Huda - Subang Jaya-

smua x sbr nak mkn.. huhu sedap btol mknan kt rumah bella... terbaekk !!!
sebelum berangkat pulang dan meneruskan destinasi.. huhu




bergambar di Masjid Desa Vista Salak Tinggi Sepang... haha bersama pengantin lelaki.. huwawa
hehe di rumah najar... selepas melantak MAKARONO (makaroni) hahaha


nawi Kepenatan~ lalala
hahaha... seronok ye bob ....

18/9/11: beraya di Jeram anjuran Pas kawasan Jeram

 
ntah mcm mana berjumpa dgn lectrure ... Haji man... haha haji tgh luahkan perasaan



0 ulasan:

Catat Ulasan

KOmen jgn x Komen !!

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 1991-2010 MyBlog. Powered by Mohd Rahimi Shamil MyBlog Diubahsuai oleh Shamil Group sdn bhd. Sponsor by deluxetemplates