Khamis, 24 Jun 2010

Germany Layak Ke Peringkat Seterusnya

klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas


Perh.. dapat jugak Germany ke peringkat seterusnya . mmg mendebarkan tengok game tadi , Banyak jugak peluang Ghana untuk bolosi Gol Germany tapi xde luck . Apa-apa pon Germany dapat menebus kekalahan mengejut terhadap serbia beberapa hari yang lalu. Walaupun layak ke peringkat seterusnya, corak permainan Germany masih lagi lemah , terlampau lemah terutama di bahagian pertahanan , bahagian pertahanan yang boleh di harap cuma Lahm je , yang lain hanya mcm paku "Bagai paku yang terpaku" hehehe. Bahagian penyerang pun begitu, paling aku menyampah CACAU . Adoi, buang masa betul kalau dia dapat bola, macam mana la dia bleh terpilih masuk skuad Germany ? Asal dapat bola je mesti merapu, langsung tak berguna CACAU tu. Harap sangat jurulatih dapat membaiki balik corak permainan Germany supaya dapat mengikut rentak permainan. Selepas ini mungkin Germany VS England.. HEH ! mmg gempak, tapi masalahnya kedua-dua team tu adalah team kegemaran aku. ni yang tak tau nak sokong mana? hahaha. apa-apa pon thanx sgt-sgt buat Mesut Özil kerana berjaya menjaringkan goal yang dapat melayakkan Germany ke peringkat seterusnya... Gud Luck Germany !!

klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas









0 ulasan:

Catat Ulasan

KOmen jgn x Komen !!

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 1991-2010 MyBlog. Powered by Mohd Rahimi Shamil MyBlog Diubahsuai oleh Shamil Group sdn bhd. Sponsor by deluxetemplates