Ahad, 9 Ogos 2009

PERHATIAN- DAJAL-Sedar dan Bangkit Wahai Umat Islam

Dajal - The Arrival

http://rapidshare.com/files/22469534...als.part01.rar
http://rapidshare.com/files/22481702...als.part02.rar
http://rapidshare.com/files/22481689...als.part03.rar
http://rapidshare.com/files/22481664...als.part04.rar
http://rapidshare.com/files/22481664...als.part05.rar
http://rapidshare.com/files/22482174...als.part06.rar
http://rapidshare.com/files/22482226...als.part07.rar
http://rapidshare.com/files/22482761...als.part08.rar
http://rapidshare.com/files/22482639...als.part09.rar
http://rapidshare.com/files/22483180...als.part10.rar
http://rapidshare.com/files/22483178...als.part11.rar
http://rapidshare.com/files/22508197...als.part12.rar
http://rapidshare.com/files/22508727...als.part13.rar
http://rapidshare.com/files/22508663...als.part14.rar
http://rapidshare.com/files/22509554...als.part15.rar
http://rapidshare.com/files/22508982...als.part16.rar
http://rapidshare.com/files/22509979...als.part17.rar
http://rapidshare.com/files/22510043...als.part18.rar
http://rapidshare.com/files/22510314...als.part19.rar
http://rapidshare.com/files/22510356...als.part20.rar
100MB/parts

Ok, firstly aku akan dedahkan pasal secret society around the world... Aku permudahkan, secret society ini adalah pertubuhan-pertubuhan rahsia yang telah diilhamkan oleh dajal laknatullah untuk merencanakan dan melaksanakan rancangan-rancangan jahat dan kotor mereka- New World Order... Terdapat banyak secret society seluruh dunia ni.. Contoh-contoh secret society setakat yang aku tahu adalah Freemason, Illuminati, Bilderbergh Group, Knight Of Malta, Skull And Bones, Priory Of Sion, Society Of Jesus/ Jesuit, Knights of The Golden Circle dan banyak lagi..... Samada kite semua sedar ataupun tidak, dunia kita ini sebenarnye dikawal oleh mereka.... teruskan membaca... aku akan rungkaikan sedikit demi sedikit persoalan ini..

Freemason.... Illuminati.... Priory Of Sion...


Skull And Bones... Knight Of Malta Knight Of Golden Circle

Sekarang aku akan detailkan lagi tentang Illuminati...Aku akan cerita asal usul sejarah penubuhan Illuminati ini...

lluminati ini telah ditubuhkan pada 1774 di Perancis oleh Adam Weishaupt yang merupakan seorang profesor di Universiti Ingoldstald.Perkataan Illuminati dinisbahkan kepada salah satu daripada kumpulan (Mazhab) Yahudi iaitu kumpulan Illuminati yang dianggotai oleh golongan bijaksana (Hukama’) Yahudi...Manakala di dalam bahasa Arab pula Illuminati bermaksud al-Nuraniyin.... Nama Illuminati ini diambil sempena nama Iblis yang pada hemat mereka sebagai pemerintah tunggal alam ini.

Pusat pentadbirannya ialah di segitiga bermuda yang menjadi tempat tinggal Dajjal laknatullah...Lambang pertubuhan ini ialah apa yang terdapat
pada duit 1 dolar US... lambang yang ade pada duit US tersebut
menunjukkan bahawa US telah dikuasai oleh bangsa Yahudi... sebenarnya,
pereka cipta duit US dilakukan oleh seorang anggota Freemasonry dari
pergerakan illuminati yang bernama Pat Robertson.
Pertubuhan ini telah mendapat sokongan daripada Rotschild yang merupakan gedung kewangan yang dikuasai oleh Yahudi...Perkataan illuminati pula diambil daripada perkataan “Lucifer” (iblis) yang beerti “Pemegang Cahaya”...beliau membuat helah bahawa dunia ini patut diperintah oleh orang yg benar2 berwibawa sahaja, maka beliau telah berjaya memujuk lebih kurang dua ribu orang untuk menjadi pelaksana kepada agenda yang dirancang olehnya dengan disokong anggota Freemasonry peringkat tinggi....pengikut-pengikut ini memang berkemahiran dalam semua aspek kehidupan telah membina markas-markas sulit di seluruh dunia yang diberi nama sebagai “Lodges of The Grand Orient” untuk melaksanakan apa yang telah dirancang oleh pihak tertinggi (Freemasonry/ Zionisme)....

Berikut merupakan matlamat illuminati secara umumnya yang perlu mereka capai mengikut agenda yang telah dirancang:

1. Menghapuskan semua kerajaan-kerajaan kebangsaan yang berpelembagaan...

2. Menghapuskan sistem warisan harta pusaka...


3. Menghapuskan pemilikan harta benda sebagai hak persendirian...


4. Menghapuskan semangat nasionalisme...


5.Menghapuskan rumahtangga sebagai hak orang perseorangan dan kehidupan berkeluarga kerana ia merupakan permulaan kepada ketamadunan manusia...


6.Apa yang paling penting ialah menghapuskan semua agama yang sedia ada di dunia terutama agama Islam supaya umat manusia dapat dipaksa menganut ideologi internasionalisme.. One World Religion!

One World Religion ini sedang berkembang dan secara halus di seluruh dunia termasuklah di Malaysia. Terdapat banyak cara One World Religion ini merebak, satunya melalui perfileman. Dan juga melalui IFC. Jika aku berkesempatan aku akan huraikan lebih lanjut tentang One World Religion ini. Insya Allah.

Freemason...
Mungkin ramai antara korang dah tahu apa itu Freemason.. Freemason ini
aku boleh kategorikan sebagai ketua kepada secret2 society yang lain..
Freemason ini amat berpengaruh di seluruh dunia.. Lodge2 mereka
terdapat di seluruh dunia, termasuklah di negara kita yang tercinta
ini...Malaysia...Tuan Guru Nik Aziz pernah mengusulkan pengharaman Freemason ini di parlimen satu ketika dulu tetapi gagal.. Di Malaysia, Freemason didaftarkan sebagai Pertubuhan Persaudaraan untuk menyembunyikan tujuansebenar mereka.. Contoh-contoh Pertubuhan di bawah Freemason ialah Rotary Club dan Lion Club.. Amerika sendiri adalah negara Freemason.. George Washington yang juga Presiden Amerika pertama merupakan Grand Master 33rd Degree iaitu pangkat paling tinggi dalam Freemason ini.. Boleh dikatakan semua Presiden Amerika adalah ahli Freemason dan mereka mengikut arahan dari
orang atasan Freemason... Tetapi ada juga yang cuba menentang mereka dan kesudahannya berakhir dengan pembunuhan Presiden itu sendiri, contohnya Abraham Lincoln dan John Fitzgerald Kennedy (JFK). Insya Allah, aku juga akan ceritakan cerita sebenar di sebalik pembunuhan orang-orang ternama ini. Orang atasan Freemason pula mengikut arahan
Dajal laknatullah... aku akan update lagi pasal Freemason ini nanti.. Untuk kali ini aku akan ceritakan tentang asal-usul dan perancangan-perancangan jahat mereka.....
Freemason ini ialah sebuah pertubuhan Yahudi yang telah didirikan sejak lebih kurang tahun 900 SM, dan mempunyai sepuluh program antarabangsa..program ini dlm istilah Freemason dinamakan 'HARAR' or 'SATANIM', berlambangkan sotong kurita (octopus) berkaki sepuluh, ular berbisa (serpent) berkepala sepuluh, dan hantu penerkam berkuku besi.

Program pertama...
Program pertama dalam istilah Freemason dinamakan 'TAKKIM' :

Pada zaman Nabi Isa a.s orang-orang Yahudi dengan segala tipu daya ingin membunuh Nabi Isa a.s.antara fitnah keji - ' Nabi Isa a.s. ingin menjadi Raja Yahudi yang disampaikan kepada kerajaan Rom... tetapi Allah S.W.T. telah selamatkan Nabi Isa a.s... dan menggantinya dengan seorang lelaki bernama Judas...maka setelah wafatnya Nabi Isa a.s., Yahudi masih
berusaha menghancurkan ajaran Nabi Isa a.s. yang sudah disebarkan
dengan program 'TAKKIM' iaitu :
- Merosakkan ajaran Nabi Isa a.s. yang ada seperti menghalalkan yang haram dan sebaliknya.
-Merosakkan akidah dengan Doktrin Trinitas (konsep yang digunakan oleh
penganut ajaran Kristian sekarang yang dibawa oleh Paulus- aku akan
cerita lebih lanjut macam mana Paulus menyebarkan ajaran Doktrin
Trinitas nanti)...
- Merosakkan Injil (Bible) yang ada dengan Injil palsu....
- Pope dijadikan tandingan Nabi Isa a.s.....

Pada zaman Islam :

-Pada zaman Rasulullah s.a.w, orang-orang Yahudi memupuk munafiqin dan muhadin...mereka diantaranya berusaha menfitnah isteri nabi, mengacau ajaran Islam, memecah-belah kaum ansar dan muhajirin...
- Melaga-lagakan Ali r.a. dan Muawiyah r.a. sehingga Aisyah r.a. masuk campur.
- Membuat ratusan hadis2 palsu, memasukkan dongeng israeliyat, mengubah penafsiran al-Quran dan sebagainya..
-Mewujudkan lembaga pendidikan Islam
yang dipimpin seorang alim didikan Freemasonry yang menafsirkan
al-Quran dan hadis sesuai dengan pemikiran Freemasonry....
- Menghidupkan sunnah-sunnah jahilliah dengan alasan memelihara adat istiadat nenek moyang.
-Menjadikan Islam supaya tasyabbuh, selari dengan Nasrani dan agama
lain...antaranya dengan memasukkan bentuk nyanyian gereja ke masjid,
ulangtahun dan sebagainya....

Program kedua....

Dinamakan 'SHADA'
- bermaksud membentuk agama baru dan agama tandingan di seluruh dunia....
- salah satunya ialah di India
ketika islam bangkit untuk kembali kepada al-quran dan hadis dan
menyerukan 'jihad fisabilillah', pihak penjajah Inggeris bekerjasama dgn
Freemasonry menubuhkan gerakan anti-jihad...antara lain ialah dengan
menggalakkan ahli sufi dan ulama menganggotai Freemasonry....

Seorang Freemason iaitu 'Mirza Ghulam Ahmad', kalu anda ambil SPM mesti kenal Mirza Ghulam Ahmad ini, ada dalam silibus Pendidikan Islam tingkatan 5-Pengasas Ajaran Sesat..dia mendakwa dirinya sebagai nabi akhir zaman,
Bhuda Awatara, Krishna dan sebagainya...Rabithah Alam Islami
yang brsidang di Makkah 14-18 Rabiul awal, tahun 1394 Hijrah memutuskan bahawa ajran 'Ahmadiah' itu bukan islam dan ia berkait rapat dengan Zionisme....
-Kes-kes 'aliran sesat islam' yang berjadi di Indonesia seperti solat
dua bahasa dan lainnya, kemungkinan besar ianya berkaitan dengan program Freemason ni..

Program ketiga...
Dinamakan 'PAROKIM' :
- Membuat gerakan yang bertentangan untuk satu tujuan...
-Mengembangkan Freemason tempatan (domestik) dalam suatu negara dengan nama tempatan, akan tetapi tetap tidak lari dari asas dan tujuan
Freemason....
- Mendukung teori2 bertentangan.....
-Membangkitkan bida'ah dan khufarat - menyebarkan teori Sigmond Freud
dan Charles Darwin sehingga antara ilmu pengetahuan dan agama itu
bersaing, cuba utuk kalah-mengalahkan satu sama lain...

Program keempat...
Dinamakan 'LIBARIM' :
- Melenyapkan etika klasik yang mengekang pergaulan muda-mudi, termasuk melalui penyebaran seks bebas.
- Menghapuskan hukum yang melarang kahwin antara agama untuk mencipta generasi bebas agama (atheism dan freethinker).
- Pengembangan pendidikan seks di sekolah-sekolah.
- Persamaan hak antara lelaki dan perempuan dalam hal 'kedudukan waris' dan 'pakaian'.
- Menggembalakan pemuda-pemudi ke dunia khayalan, dunia muzik, dan narkotik.... AF,Malaysian Idol, OIM...
- Mendirikan bait-satan (rumah syaitan) untuk menampung pemuda-pemudi ke alamnya.
- Mengorganisasi kaum gay, lesbian, lutherian serta menggalakkan perakuan menuntut hak mereka dalam hukum.

Program kelima....
Dinamakan 'BABILL' -
- Memupuk asas kebangsaan dalam setiap bangsa.
- Menjaga kemurnian bangsa Yahudi.

Program keenam...
Dinamakan 'ONAN' :
- Mengekang pertumbuhan bangsa goyim (orang selain Yahudi).
- Menggalakkan perempuan2 yahudi agar menjadi subur.


Program ketujuh...

Dinamakan 'PROTOKOL'
-dalam istilah Freemasonry.protokol khusus untuk program bangsa Yahudi
dalam suhyuniah (zionisme) yang dimulai dengan penyebaran
protokol.isi protokol adalah tentang rancangan Yahudi untuk menguasai
dunia.diantaranya ialah penghancuran ekonomi suatu negara,
penghancuran moral suatu bangsa dan banyak lagi.dengan program
protokol ini, bangsa yahudi dapat menjdi penguasa ekonomi dunia,
pengaturcara politik dan penerangan (medium, media) dunia. (mungkin website sosial mcm FS,FB,Tagg boleh dikategori dlm program ini)

Program kelapan...

Disebut 'GORGAH' :
-Untuk merosakkan para pemimpin negara, ulama dan parti, mereka harus
dijerumuskan dalam pasaran seks dengan seribu satu jalan...pepatah
Yahudi mengatakan ”jadikanlah perempuan cantik itu untuk alat suatu permainan soal-siasat.”
-Membuat perangkap seks bagi seseorang yang terhormat.jika namanya
disiarkan sehingga kehormatannya terjejas, itu adalah satu kejayaan.(cara ini jugalah digunakan oleh mereka untuk menjatuhkan wira kita, Micheal Jackson)
- Menyebarkan ejen kasisah, iaitu intel Freemasonry untuk menghancurkan martabat musuh di tempat-tempat maksiat..
- Mendirikan pusat perjudian terbesar dan moden.....
- Melemahkan musuh dengan perempuan dan ubat khusus....

Program kesembilan...
Dinamakan 'PLOTISME' :
- Mendidik alim-ulama dalam plotis yang fahamannya terumbang-ambing.
- Alim-ulama plotis itu disebarkan sebagai tenaga pengajar di sekolah2 dan pertubuhan2 Islam.
- Alim-ulama Plotis harus diangkat menjadi anggota kehormat Freemason.

Program kesepuluh...

Dinamakan 'QORNUN' :
-Orang-orang yang terpilih yang disyaki berbahaya kepada Freemasonry diangkat agar menjadi kaya-raya sehingga bergelumang harta benda, tetapi akhirnya di peras secara halus oleh suruhan Freemasonry.
-Memberi dana pendidikan bagi pendidikan agama...memberi dana dalam hal perniagaan, pertanian dan sebagainya sehingga mereka sibuk dalam
keduniaan (materialisme).
- Musuh-musuh Freemasonry akan diperdaya agar terjerat riba (interest) oleh bank Freemasonry.
-Menghasut dan memberi jalan dengan berbagai cara agar bank selain dari
bank Yahudi melakukan rasuah sehingga bank tersebut hancur dan kemudian bank itu diberi bantuan bank Freemasonry dengan ikatan yang kuat..bank itu akan beroperasi kembali dengan 75% modal Yahudi... kemudian pemimpin2 bank tersebut diberi ajaran Freemasonry dan menjadi
anggotanya....


Dari data-data tersebut dapat kita lihat bahawa
begitu berkembangnya program-program Freemasonry dan Allah s.w.t. telah memberi peringatan dalam Al-Quran bahawa mereka (Freemason) itu saling bantu membantu dan menjadi pelindung satu dengan yang lain....

Pada lafaz “illa taf’aluuhu” Allah s.w.t. memerintahkan kita untuk mengadakan saingan program tansiq iaitu
penyatuan hati umat islam.dalam hal ini, ulama Islam sebagai
pemegang amanah para rasul2 seharusnya bersatu untuk memimpin dan
membangunkan program tandingan sedunia yang insya-allah pasti akan
menyaingi dan menghancurkn program-program Freemason ciptaan Dajal ini.

Malaysia ini dah lama bertapaknya Freemason.. masa zaman penjajahan British dulu bermulanya kemasukan Freemason ke dalam negara kita. Aku akan post tentang kemasukan Freemason di Malaysia kemudian.

p/s Kalau anda semua perasan kebanyakan logo-logo Freemason dan Illuminati ada lambang mata satu... Mata Satu= Dajal....

Percaya atau tidak, inilah kenyataan yang sedang berlaku... Gerakan Freemason juga kuat di Malaysia ini.. Antara yang paling kuat pengaruhnya di Asia... Yang mendukacitakan terdapat juga orang Melayu yang berpendidikan tinggi dan berpangkat besar menyertai pertubuhan Dajal
ini... Hanya kerana harta dan kekuasaan, mereka sanggup menjual agama
meraka... Subhanallah...

Di Malaysia, cawangan Freemason beroperasi sebagai Loji Besar Daerah Timur Tengah (District Grand Lodges of Middle East atau DGLME)...DGLME secara rasmi bermula di Kuala Lumpur pd 20 Oktober 1916. Ia dipanggil Timur Tengah kerana pada awal kurun ke-19, setiap yang berada antara timur India tidak termasuk timur jauh (Hong Kong, China dan Jepun) dikenali sebagai Timur Tengah... Hanya pada kurun ke-20, istilah Timur Tengah merujuk kepada negra Arab dan Teluk... Cawangan ni bagaimanapun tidak mahu mengubah namanya kerana sudah biasa dengan nama tersebut dan tradisinya.....

DGLME
ini meliputi bandar yang luas termasuk bandar lain di rantau ini:

Singapura: 3 loji..
Kuala Lumpur: 3 loji..
Pulau Pinang: 1 loji..
lpoh: 1 loji..
Kuantan: 1 loji..
Kuching: 2 loji..
Port Dickson: 1 loji..
Port Klang: 1 loji..
Taiping: 1 loji..
Kota Kinabalu: 1 loji..
Bangkok: 3 loji..
Pattaya: 1 loji..


Di Malaysia terdapat 12 logde Freemason!! Manakala Thailand hanya ada 4 sahaja... Ini tidak termasuk lagi lodge-lodge kecil yang dibina di seluruh negara.. Samada kita perasan ataupun tidak, inilah kenyataan sekarang...


Ini satu lodge dekat Johor.. Member aku yang asal Johor cakap dia kenal Lodge ini,lodge ni dia cakap ondaway nak pergi Danga Bay korang akan lalu katlodge ni... Mungkin mr x, mr smile atau siapa saja yang stay Johor pernah ternampak lodge ini.




Yang ini pula, gambar-gambar Freemason dari Pulau Pinang....





Hmm,tidak banyak maklumat yang aku dapat korek tentang pertubuhan rahsia ini.. Secara ringkasnya, Priory of Sion adalah satu kelompok rahsia di mana dikatakan Leonardo Da Vinci,Jacques De Molay (Grand Master Knight Templar) dan Isaac Newton adalah Grand Master bagi kelompok rahsia ini...Priory of Sion mempunyai kaitan dengan Masonic Lodges yang lain seperti GLA (Swiss Grand Lodge Alpina) dan P2 (Italian Masonic
Lodge)....



Masonic Lodge ini telah merekrut ahli-ahli mereka untuk Priory of
Sion...P2,sebagai rangkaian Priory of Sion adalah satu organisasi yang
lebih kepada mafia,mereka telah mengawal Italian Secret Police dan ada
kaitan dengan CIA dan KGB.P2 disyaki sebagai suspek utama pembunuhan
John Paul I dan melakukan percubaan membunuh John Paul II.




CFR ini adalah bayangan kepada pertubuhan Illuminati.Tujuan utama pertubuhan ini dibentuk adalah untuk mewujudkan One World Government..CFR ditubuhkan pada 1921 iaitu selepas Perang Dunia Pertama dan menyebabkan dasar luar Amerika berubah selepas itu.. Amerika menyokong penubuhan negara Israel dan membantu perpindahan penduduk Yahudi ke Palestin dan juga Perang Dunia kedua.. Semua Presiden Amerika Syarikat sejak 1920-an hingga sekaran adalah ahli CFR.. Ia juga dianggotai oleh billionaire-bllionaire berbangsa Yahudi seperti Rockefeller dan Rotschild....
http://www.globalpeaceexchange.org-a.googlepages.com/Logo_UN_blauw.jpg/Logo_UN_blauw-full.jpg
Untuk mencapai maklamat utama mereka iaitu One World Government, mereka telah menubuhkan PBB selepas perang dunia kedua.. PBB pula dikuasai oleh Majlis Keselamatan yang dianggotai oleh 7 buah negara Kuasa Nuklear termasuklah Jepun..untuk menguasai dunia, CFR harus mempunyai ahli-ahli dari kalangan negara Islam dan satu lagi pertubuhan sulit ditubuhkan bagi merealisasikan misi itu iaitu Trilateral Commission (TC)..



TC pula ditubuhkan oleh insan yang ada di dalam mana-mana Secret Society ini, David Rockefeller pada 1973... TC meliputi semua korporat seluruh dunia, antaranya ialah Presiden Bank Dunia, Presiden Fuji Xerox, Presiden Toyota, Presiden Panasonic, , bekas Penasihat Politik Presiden Indonesia (mungkin sebelum Bambang Susilo dan termasuk 2 orang dari billionaire dari Malaysia

Seperti pertubuhan2 lain juga, pertubuhan rahsia Freemason juga ada pangkat2 tertentu dalam pertubuhan mereka. Hanya ahli2 berpangkat tinggi sahaja yang mengetahui rahsia sebenar di sebalik pertubuhan ini..

Pangkat dalam Freemason....
Mereka ada pangkat2 tertentu. Ada dua sect yang popular, Scottish Lodge dan American Lodge....ada 33 pangkat semuanya...tapi di Amerika cuma ada 32 level, untuk ke level 33, mereka harus diiktiraf di Scotland...lihat lambang kerajaan Amerika (The Great Seal) ,
cuba kira berapa helai bulu pelepah burung tu pada kedua-dua
kepaknya...tapi harus diingat, tak semua ahli Freemason tahu mereka
menganggotai satu persatuan yang amat berbahaya....ni adalah kerana
cuma mereka yang berpangkat 31 ke 33 (tertinggi) saje yg tahu tujuan
dan motif sebenar kumpulan ini...ada satu pendapat untuk peringkat
tertinggi yang mengatakan ahli bawahan harus ditipu dan dialih
perhatian mereka dari kebenaran kumpulan tu kerana mereka masih
mentah....

Kita kena ingat, persatuan macam Freemason ni pada mereka bangsa takpenting, yang penting, matlamat mereka,

NWO/ New World Order....

[/center]

Sapa yang cetuskan perang Dunia 1 dan 2? korang ingat apa yang korang
belajar kat sekolah tu betul??? merekalah sebenarnya yang cetuskan
perang2 nih. kenapa?.........

Sebab mereka adalah Bankers, dan bila negara berperang, negara akan amik hutang. mereka akan bagi hutang dengan bunga yang tinggi...tak dapat bayar, mereka akan kenakan syarat2 ketat supaya mereka dapat 'kawal' kerajaan' tu..

Hitler, sapa yang finance dia? Rothschild, dia ni antara kepala Illuminati.... dia Yahudi, tapi kenapa dia finance org yang seksa Yahudi? Sebab dia bukan kisah pasal bangsa, yg dia tahu plan NWO....sebab itulah, mereka dah rancang, atas dasar kesian (pasal Holocaust), pencerobohan atas
Palestine oleh Yahudi (mereka claim mereka Yahudi, sebenarnya mereka
bukan Yahudi pon, cuma suku kaum Tar Tar ) di halalkan....kononnya
tanah Palestine tu milik mereka.sebab tuh, Rothschild bnyak invesment
kat Israel...dan sapa ingat pasal salah satu hadis nabi, pasal tentera
dajal akn ada tulisah KAFIR sampai org buta hufur pon dapat baca?....
see this picture...

“The Great Seal” menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782...
The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi... Fakta-fakta disebalik misteri simbol Mason, The Great Seal, antaranya ialah...




-Pada bahagian atas sekali, ada 13 bintang dan membentuk star of david
atau seal of solomon... Heksagram ini adalah azimat yang digunakan oleh
kaum pagan untuk membangkitkan/menyeru syaitan..

- Pada ranting pohon zaitun, daun berjumlah 13....

- Pada cakar kanan, anak panah berjumlah 13...

- Pada perkataan, “E Pluribus Unum”, huruf-hurufnya berjumlah 13...

- Pada sisi atas helang, terdapat bintang yang berjumlah 13...

-Pada sayap kanan, bulu berjumlah 32 yang melambangkan tingkat 32 dalam
darjat Freemason Scottish Rite, belah kiri pulak ade 33 melambangkan
tingkat dalam darjah Freemasonry...
- Pada perkataan Annuit Coeptis, huruf-hurufnya berjumlah 13..
- Bulu ekor burung helang ni ade 9, melambangkan tingkat darjat Freemason kt New York..


Helang itu sendiri merupakan ikon Freemason yang telah digunakan secara luas oleh Scottish Rite.......

Untuk menjayakan projeknya iaitu New World Order,
Dajal memerlukan satu medium untuk melekakan manusia.. Medium itu
adalah hiburan... Sepertimana yang kita semua lihat pada hari ini
industri hiburan berkembang pesat dan telah banyak mempengaruhi
muda-mudi di seluruh dunia termasuklah di Malaysia ini... Dari segi
berpakaian, cuba kita lihat muda-mudi zaman sekarang terutama
perempuan.. Bukak tudung, pakai ketat2.. Bertepatan lah dengan prinsip

New World Order- Lupakan akhirat, lebihkan dunia...

Ok, tadi just mukadimah.. Apa yang aku nak bagitau kali ini adalah
berkenaan artis2 Illuminati... Kebanyakan artis2 Hollywood adalah aritis Illuminati... Cuma kita je yang tak perasan.. Ini adalah salah satu rancangan dajal untuk 'brainwash' kita... Mesej2 dalam lagu tu ada maksud tersembunyi... aku akan terangkan balik pasal tu nanti.... ok, ni gambar2 artis Illuminati....

Madonna


Jaz-Z...


Kanye West...


ni hanya sebahagian contoh2 artis Illuminati.. Bukan hanya di Hollywood
tetapi di seluruh dunia... bukan semua artis adalah artis Illuminati..Ade artis yang menentang Illuminati, contoh terbaik Bob Marley.. Beliau adalah artis yang menentang Illuminati melalui lirik lagunya.. Tetapi beliau akhirmya mati dibunuh oleh agen2 dajal... Selain itui, mereka akan dijatuhkan reputasi dan akirnya dibunuh, Micheal Jackson. Ini kerana mereka membawa mesej Peace Love Harmony melalui lagu-lagu mereka yang bertentangan dengan agenda konco-konco dajal yang ingin sebaliknya.
BOB MARLEY


Al-fatihah to our hero, Mikaeel..





Bagaimana Yahudi Laknat membentuk negara haram Israel?? Semuanya sudah dirancang oleh The Hidden Hand/ Dajal/ The False Messiah/ Anti-Christ... Di bawah adalah kronologi bagaimana negara haram ini ditubuhkan...

Dajal memerlukan One World Government untuk mengawal seluruh dunia ini.... Dia telah melakukan suatu perancangan rapi untuk menubuhkan negara Yahudi Israel melalui kaedah2 perundangan antarabangsa dan sekiranya tidak berjaya kaedah paksaan digunakan...melalui pergerakan Illuminati yang majoriti ahli-ahlinya berkelulusn undang2, Dajjal merancang bahawa negara Yahudi perlu ditubuhkan melalui suatu gerakan NGO yang kuat yang dapat mempengaruhi ahli2 politik dunia... Maka keputusan yang dibuat ialah menubuhkan pertubuhan Zionis... Pertubuhan ini berfungsi sebagai agen penggerak utama dalam menubuhkan negara Israel dan akhirnya bertindak sebagai pemerintah negara tersebut... Oleh itu seseorang perlu dipertanggungjawabkan untuk melaksanakan kerja2 ini....
Sejarah pertubuhan Zionist Antarabangsa....

Pertubuhan Zionist diasaskan oleh seorang bekas peguam yang berbangsa Yahudi iaitu Theodor Herzl.... Herzl dilahirkn di Budapest, Hungary....dia menerima ijazah dalam perundangn tetapi memilih untuk menceburi bidang
penulisan...
Menurut suatu sumber, pada 1891 semasa Herzl berumur 31 tahun, dia telahberhijrah ke Paris sebagai tetamu undangan bagi persidangan akhbar
Vienna Neue Presse....dia menganggap peningkatan sikap anti-sematik
(anti yahudi) timbul kerana fahaman dan sikap orang yahudi sendiri yang
tidak mahu berubah.... (Sumber ini mungkin rekaan sahaja untuk menutup
cerita bahawa Herzl sebenarnya sedang diarah “seseorang” bukannya suka2 pergi Paris)Semasa di Paris, dia menyaksikn sikap anti-sematik yang
menebal di Perancis semasa cuba membela Dreyfus yang cuba menyatakan
kesaksian bagi kes penindasan Yahudi... Bila Herzl meninjau kelibat Alfred Dreyfus, dia terdengar suara sumbang dari para hadirin mengatakan “Death to the Jews!, death to the Jews!“. Dreyfus ialah seorg Yahudi sejati serta berpangkat besar dalam ketenteraan negara Perancis....

Namun begitu, orang Perancis sangat maju, berbudaya di dunia...sifat
anti-sematik mereka susah utuk dihakis... Herzl berasa kurang senang
dan menyimpulkan bahawa penyelesaian terhadap sifat anti-sematik ialah
menempatkan semula mereka (minoriti Yahudi) di tanah bumi asal mereka
iaitu Palestin...anti-Sematik akan pudar, dia percaya, hanya bila Yahudi mempunyai negara mereka sendiri...daripada tu, Herzl menubuhkan
gerakan politik Zionist....selepas berjumpa Dreyfus, Herzl telah menggunakan sepenuh masa hidupnya untuk mencapai matlamatnya iaitu
membina sebuah Negara Yahudi merdeka....dia mula membuat risalah (brochure) dan mengedarkn risalah2 berikut dikalangan Yahudi Eropah...risalahnya itu mendapat sambutan yang menggalakkan dari
masyarakat Yahudi Eropah dari pelbagai negara....

Pada tahun 1897, kongres pertama Dunia Zionist telah diadakan di Bassel,
Switzerland...Ia merupakan kali pertama org2 Yahudi seluruh dunia
berjumpa untuk membincangkan agenda politik...bahasa perantaraan yang
digunakan dalam kongress tersebut ialah bahasa Jerman.... mreka sedar
bahawa organisasi politik perlu dibentuk untuk mencari negara baru... kongress sebulat suara mengundi Herzl sebagai Presiden organisasi.. mereka mula menetapkn tarikh akhir, menetapkan corak bendera, dan bersetuju membuat perjumpaan setahun sekali... pada pejumpaan pertama tersebut, Herzl telah berucap dgn mengatakan “Jika kamu semua berkehendak, maka ia bukan lagi fantasi”.......

Kongres Zionis Pertama..


Hasrat Herzl menubuhkan negara Yahudi iaitu Israel didorong oleh arahan dari pemimpinnya dalam pergerakn Illuminati...cara Herzl bekerja adalah luar biasa... dia tidak lagi menghiraukan akan kerjayanya dan keluarganya,
malah yang lebih aneh ialah ia tidak perlu mencari sumber kewangan untuk bergerak ke serata dunia...dari mana dia mendapatkan semua kos
pengangkutannya ke sana ke mari itu?...

Tidak lain adalah dari jutawan2 yangg juga ahli Illuminati... jutawan2 ni telah diarahkan untuk membantu Herzl dari sumber kewangan sebagai jalan memudahkan kerja2 Herzl....jutawan2 ini juga berbangsa Yahudi atau dikenali sebagai financiers..... Siapakah financiers tersebut? nantikan...

Rujukan
bin Abdul Lateef Az-Zubaidi, Al-Imam Zain-ud-Din Ahmad; Dr. Muhammad Muhsin Khan (1996). bab: “104”, tajuk: The translation of the Meanings of Summarized Sahih Al-Bukhari (dalam bahasa Bahasa Arab dan Bahasa Inggeris), muka surat: 638, Riyadh, Arab Saudi: penerbit: Darussalam. "Narrated 'Auf bin Malik R.A."I went to the Prophet S.A.W. during the Ghazwa of Tabuk while he was sitting in a leather tent. He said, "Count six signs that indicate the apporach of the Hour: my death, the conquest of Jerusalem, a plague that will afflict you (and kill you in great numbers) as the plague that afflicts sheep, the increase of wealth to such an extent that even if one is given one hundred Dinars, he will not be satisfied; then an affliction which no Arab house will escape, and then a truce between you and Bani Al-Asfar (i.e. the Byzantines) who will betray you and attack you under eighty flags: Under each flag will be twelve thousand soldiers."
bin Abdul Lateef Az-Zubaidi, Al-Imam Zain-ud-Din Ahmad; Dr. Muhammad Muhsin Khan (1996). bab: “10”, tajuk: The translation of the Meanings of Summarized Sahih Al-Bukhari (dalam bahasa Bahasa Arab dan Bahasa Inggeris), muka surat: 1022, Riyadh, Arab Saudi: penerbit: Darussalam. "Narrated (Abu Huraira)" Allah's Messenger SAW said, "the Hour will not be establish till1) two big groups fight each other..(2) about thirty dajjal appear (liars).. (3) the religious knowledge is taken away... (4) earthquakes will increase in number (5) time will pass quickly (6) al-Fitan (trials and afflictions etc.) will appear, (7) al-Harj, (i.e., killing) will increase, ( wealth will be abundance... (9) the people compete with one another in constructing high buildings, (10) a man passing by a grave of someone will say, "Would that I were in his place" (11) ... the sun rises from the west..."


Egypt ada lodge freemasons mereka yang terkenal, Cairo Lodge!! disini la banyak freemasons2 muslim berkumpul!!, salah satu Lodge terpenting di Middle East!! Knights of Malta King Juan Carlos of Spain ada role yang amat penting di Middle East!! elite2 menggelarnya sebagai "King of Jerusalem" dan "The Navigator"...orang ni pun pernah datang negara kita dan orang2 kita pun pernah melawat beliau di Spain sana!!

cairo lodge!

King Juan Carlos of Spain/King Of Jurusalem/The Navigator


Ayat dan doa berlindung dengan Allah dari fitnah Dajjal

1- Sepuluh ayat permulaan Surah Al-Kahfi dan sepuluh ayat terakhir.

‘Jika seseorang membaca sepuluh ayat terakhir dari surat Al-Kahfi, ia akan terlindungi dari fitnah Dajjal’ (HR. Muslim no. 809)

“Barang siapa yang membaca sepuluh ayat pertama dari surah al-Kahfi maka akan dijaga dari dajjal.” Dan di dalam riwayat yang lain disebutkan, “Barang siapa yang membaca sepuluh ayat terakhir dari surat al-Kahfi maka akan dijaga dari dajjal.” (HR. Muslim)

2 – Baca doa elak fitnah dajjal, berdasarkan kepada hadith yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah r.a . Doa nya berbunyi begini,

اللهم اني اعوذبك من عذاب القبر ومن عذاب النار ومن فتنة المحيا والممات ومن فتنة المسيح الدجال

‘Allaahumma innii a’uudzubika min ‘adzaabil qabri wamin ‘adzaabinnaari wamin fitnatil mahyaa wal mamaati wamin fitnatil masiihid dajjaali’ , yang maksudnya ‘Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari siksa kubur, siksa neraka, dari fitnah hidup dan mati, dan dari fitnah al-Masih Dajjal‘.”

Dan beberapa doa lain lagi yang lebih kurang dengan doa di atas ini seperti mana yang tercatit pada hadith-hadith Nabi Muhammad S.a.w. Semoga Allah memelihara kita dan menjauhkan kita dari fitnah Dajjal, aamiiin. Wallahu a’lam




-di copy paste dari carigold..thanx to AlchemisT -

0 ulasan:

Catat Ulasan

KOmen jgn x Komen !!

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 1991-2010 MyBlog. Powered by Mohd Rahimi Shamil MyBlog Diubahsuai oleh Shamil Group sdn bhd. Sponsor by deluxetemplates